Categorii

Contactați-ne

Suportul nostru este disponibil 24/7.

Telefon:0748404020; 0722549969; 0754018188

Contactați echipa noastră!

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă

Plata se face la livrarea comenzii prin ramburs la curier.
Suma totala de plata, atat a produselor, cat si a transportului va fi comunicataprin telefon sau e-mailul de confirmare al comenzii.
IMPORTANT! Daca se intampla sa primiti un colet deteriorat sau daca curierul va cere sa achitati o alta suma decat cea comunicata de noi si inscrisa pe awb-ul de pe colet, va rugam sa ne sesizati imediat, pana sa plece curierul de la dvs. Reclamatiile facute ulterior nu se iau in considerare nici de noi, nici de firma de curierat!
Pentru informatii referitoare la firma de curierat Fan Courier Express, puteti accesa adresa www.fancourier.ro
TRANSPORT FAN COURIER NATIONAL:
Livrare produselor se face la adresa de livrare (din usa in usa).Orice produs comandat va fii sigilat de catre specilistii nostri si va fii ambalat corespunzator pt a ajunge la destinatie in de plina siguranta .pe colet va fii sub awb factura produsului comandat . . Coletul ajunge la destinatie in 24 ore oriunde in Romania Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de obicei o singura zi Pentru localitatile care nu se afla inreteaua de distributie FAN COURIER se calculeaza un cost suplimetar pe km (0,80 Ron/km), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.comenzile se iau pina la ora 17 pt a putea fi prelucrate in aceasi zi .
Livrare nationala
Companie: Fan Courier 
Timp Estimat: 24-48 ore 
Acoperire: Nationala 

Urmarire AWB: DA 

Termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore (inclusiv 3-4 zile) din momentul expedierii) pot sa nu corespunda tot timpul. Acestea se pot modifica fara instiintare prealabila, lucru care nu ni se datoreaza noua, ci firmelor de curierat rapid sau posta care pot avea intarzieri peste termenele anuntate din diferite motive. Ne cerem scuze anticipat pentru aceste cazuri clientilor nostri.
Mentionam ca responsabilitatea livrarii revine in totalitate firmei de curierat. Firma de curierat rapid cu care colaboram este Fan Courier Express. Pentru orice lamuriri sau precizari legate de livrarea produselor dupa ce acestea au fost predate catre firma de curierat, va rugam sa contactati firma de curierat. Datele de contact ale Fan Courier Express sunt: Telefon: 021/9336000, Internet: www.fancourier.ro
Pentru defectele aparute in timpul transportului clientul trebuie sa completeze cu agentul firmei de curierat un proces verbal privind defectul reclamat si sa anunte in cel mai scurt timp posibil defectul pe adresa de e-mailraulroxana2000@yahoo.com Procesele verbale sunt standard si sunt disponibile la cerere la orice agent al firmei de curierat.

Orice sesizare privind defectele datorate transportului trebuie sa fie insotita si de un proces verbal incheiat cu agentul de curierat in momentul receptionarii coletului pentru a fi luata in considerare.Cum se face livrarea?

Livrarea se face in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii, daca toate conditiile sunt indeplinite. Firma de curierat cu care colaboram este Fan CourierExpress.
Comenzile plasate de luni pana joi dupa ora 17.00, vor fi livrate a doua zi .
Comenzile plasate vineri pana in ora 17:00 vor fi livrate sambata.
Comenzile plasate vineri dupa ora 17:00, sambata si duminica, vor fi procesate in ziua de luni a saptamanii urmatoare.
Firma Fan Courier Express nu face livrari duminica, asadar coletele expediate vineri, se vor livra sambata.
Pentru a consulta localităţile din aria de acoperire Fan Courier apăsaţi aici.